Inloggen Outlook

We beschikken tegenwoordig over steeds meer e-mailadressen. De een gebruiken we voor onze persoonlijke mails en de andere wordt gebruikt om spam op te ontvangen. Vaak is het handiger om verschillende adressen te hebben. Microsoft heeft de laatste jaren diverse e-mailadressen uitgebracht. Denk hierbij aan Hotmail.com, Live.com en Outlook.com. Hoogstwaarschijnlijk beschik je over een van deze adressen.

Vele extensies maar één website

Inloggen outlookDoor de vele verschillende extensies is het toch mogelijk om vanaf één plek in te loggen bij jouw e-mailaccount. De inlogomgeving is vrij simpel zonder enige poespas. Het enige wat je hoeft te doen om in te loggen is je e-mailadres in te vullen met je bijbehorende wachtwoord. Zonder verder nog andere handelingen te verrichten kan je bij al je mails. Ook kan je het Outlook account gebruiken voor andere diensten.

Lukt het niet?

Soms lukt het niet gelijk om in te loggen. Dan kan dit verschillende redenen hebben. Is bijvoorbeeld wel het goede wachtwoord ingevuld? Ook kan het zomaar zo zijn, dat niet het juiste e-mailadres is ingevuld en dat je een tikfout hebt gemaakt. Vul alles opnieuw in en probeer nog een keer bij Outlook in te loggen. Zo nu en dan wordt er om een verificatiecode gevraagd tijdens het inloggen. Je moet dan een combinatie van cijfers en letters overnemen om te kunnen inloggen. Dit wordt gedaan om zogenaamde bots tegen te houden.

Verschillende indelingen

Het inlogplatform ziet er op je laptop weer anders uit dan op je mobiele telefoon. Ook voor je tablet is er weer een net wat andere lay-out. Om nog sneller je mail te kunnen lezen is het mogelijk om een applicatie te downloaden voor je mobiele telefoon of tablet. Zo kan je een push bericht ontvangen zodra er een e-mail binnenkomt. Dit kan erg handig zijn, want zo hoef je niet steeds in te loggen. Ook is het mogelijk om push berichten op je computer of laptop te ontvangen. Hiervoor moet je echter wel wat meer handelingen verrichten. Je Outlook account kan je extern op je computer draaien, zonder steeds naar de Outlook website te hoeven gaan.

Outlook is erg gebruiksvriendelijk en kent weinig onduidelijke dingen. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan kan je de hulp functie gebruiken of je probleem even op internet opzoeken. Inloggen Outlook is makkelijk en snel, waardoor je direct bij je e-mail kan. Ook kan je met je Outlook account andere diensten van Microsoft gebruiken. Bekijk eens rustig naar alle mogelijkheden die deze dienst te bieden heeft.