Yahoo account aanmaken

Er zijn op het internet veel aanbieders van e-mailadressen te vinden en Yahoo is er een van. Naast het versturen van mailtjes kan je dit account ook gebruiken voor diverse andere mogelijkheden. Yahoo biedt verschillende diensten aan en door het aanmaken van een account heb je direct meerdere opties in één.

Yahoo heeft een betrouwbare reputatie en is al jaren een grote speler op het wereldwijde web. Een account aanmaken is volledig gratis en erg makkelijk om te doen. Alles volgt vanzelf als je de website opent, maar mocht je wat meer informatie willen ontvangen dan is het verstandig om onderstaande teksten nog even door te nemen. Dit geeft je een wat duidelijker beeld van de te nemen stappen.

Yahoo account aanmakenStap 1: Bezoek de website

Ga naar Yahoo.com om een account aan te maken. Als je eenmaal op de website bent, dan zie je rechtsboven aan “sign in” staan. Ik hoor je denken: “maar ik heb nog geen account”. Dat klopt. Als je erop klikt, dan zal je op de volgende pagina zien dat er ook een link zal zijn met “sign up”. Door op deze link te klikken kan je aan de slag met het aanmaken van een Yahoo account. Als je eenmaal op de aanmeldpagina bent beland volgen alle stappen zich automatisch.

Stap 2: Meld je aan

Bij Yahoo is het mogelijk om je account op verschillende manieren aan te maken. Zo kan je ervoor kiezen om aan te melden met je Facebook account of met een Google account. Op deze manier koppel je direct verschillende accounts met elkaar. Wil je een losstaand Yahoo account, dan kan je er ook gewoon voor kiezen om de aanmelding zonder Facebook of Google te doen.

Stap 3: Vul je gegevens in

Vul je voor- en achternaam in en verzin een goed e-mailadres wat bij je past. Maak voor jezelf de beslissing waarvoor je het Yahoo account wilt gebruiken. Wordt het een e-mailadres voor al je spam of wordt het een account dat je gaat gebruiken voor je persoonlijke berichten. Dit kan het verschil zijn in een serieus adres of niet. Nadat je de keuze hebt gemaakt voor een gebruikersnaam zal je een wachtwoord moeten verzinnen. Kies er één die niet snel zal worden gehackt.

Het invullen van je persoonlijke gegevens is de volgende stap om een Yahoo account aan te maken. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, kan je het account aanmaken. Je zult zien dat je binnen enkele stappen al over een Yahoo account beschikt.