Consumentenbond Inloggen

De Consumentenbond is al jarenlang een betrouwbare organisatie die opkomt voor de belangen van consumenten. Met hun uitgebreide expertise en onafhankelijke onderzoeken bieden ze waardevolle informatie en advies over allerlei producten en diensten. Leden van de Consumentenbond krijgen toegang tot exclusieve voordelen, zoals juridische hulp, persoonlijke adviesgesprekken en kortingen. Om optimaal te profiteren van deze voordelen is het belangrijk om te weten hoe je kunt inloggen op Mijn Consumentenbond.

Wat is Mijn Consumentenbond?

Mijn Consumentenbond is het online portaal van de Consumentenbond, speciaal voor leden. Het is een persoonlijke omgeving waar je toegang hebt tot alle voordelen van je lidmaatschap. Denk hierbij aan:

 • Digitale versie van de Consumentengids: Lees de Consumentengids online, waar en wanneer jij wilt.
 • Producttests en -vergelijkingen: Krijg toegang tot uitgebreide testresultaten en vergelijk producten eenvoudig met elkaar.
 • Juridisch advies: Stel juridische vragen aan experts en krijg hulp bij geschillen met bedrijven.
 • Persoonlijk advies: Krijg persoonlijk advies over uiteenlopende onderwerpen, zoals financiën, reizen en energie.
 • Korting op producten en diensten: Profiteer van exclusieve ledenkortingen op bijvoorbeeld verzekeringen, energie en vakanties.

Inloggen op Mijn Consumentenbond

Het inloggen op Mijn Consumentenbond is eenvoudig en veilig:

 1. Ga naar de website: Open je webbrowser en ga naar de website van de Consumentenbond: www.consumentenbond.nl
 2. Klik op ‘Inloggen’: Rechtsboven op de website vind je de knop ‘Inloggen’. Klik hierop om naar de inlogpagina te gaan.
 3. Vul je gegevens in: Voer je e-mailadres en wachtwoord in.
 4. Klik op ‘Inloggen’: Druk op de knop ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot Mijn Consumentenbond.

Problemen met inloggen?

Als je problemen ondervindt bij het inloggen, kun je de volgende stappen proberen:

 • Wachtwoord vergeten: Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ op de inlogpagina en volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.
 • E-mailadres niet bekend: Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van de Consumentenbond.
 • Technische problemen: Soms kan er een technische storing zijn. Probeer het later nog eens of neem contact op met de klantenservice.

Aanmelden als lid

Ben je nog geen lid van de Consumentenbond, maar wil je wel graag profiteren van de voordelen van Mijn Consumentenbond? Dan kun je je eenvoudig aanmelden als lid op de website.

Extra tips

 • Bewaar je inloggegevens veilig: Zorg ervoor dat je je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) op een veilige plek bewaart en deel ze niet met anderen.
 • Maak gebruik van de app: Download de Consumentenbond app voor nog gemakkelijker toegang tot Mijn Consumentenbond en andere handige functies.
 • Blijf op de hoogte: Abonneer je op de nieuwsbrief van de Consumentenbond om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, tips en acties.

Conclusie

Mijn Consumentenbond is een onmisbaar platform voor leden van de Consumentenbond. Het biedt een schat aan informatie, advies en exclusieve voordelen die je helpen om weloverwogen keuzes te maken als consument. Door regelmatig in te loggen, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je optimaal profiteren van je lidmaatschap.