Zivver Inloggen

Zivver is een toonaangevende aanbieder van veilige communicatieoplossingen, die organisaties helpt om vertrouwelijke informatie veilig te versturen en te ontvangen. Of het nu gaat om e-mails, bestanden of berichten, Zivver zorgt ervoor dat gegevens beschermd blijven tegen ongeautoriseerde toegang. Voor gebruikers is het essentieel om te weten hoe zij op een veilige manier kunnen inloggen op het Zivver-platform. Deze gids biedt een gedetailleerde uitleg over hoe je kunt inloggen op Zivver en optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare functies.

Zivver Inloggen

Stap 1: Toegang tot de Zivver-website

 1. Open je internetbrowser: Start met het openen van je favoriete internetbrowser, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge.
 2. Ga naar de Zivver-website: Typ in de adresbalk van je browser het webadres van Zivver: www.zivver.com. Druk op Enter om de website te laden.

Stap 2: Zoek de Inloglink

 1. Navigatie op de Startpagina: Eenmaal op de Zivver-website, zoek je naar een link of knop met de tekst “Inloggen” of “Login”. Deze link bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van de startpagina.
 2. Directe Toegang: Als je het specifieke webadres van het inlogscherm hebt, kun je dit direct invoeren in de adresbalk van je browser. Dit adres wordt vaak verstrekt door je organisatie of in communicatie vanuit Zivver.

Stap 3: Klik op de Inloglink

 • Klik op de Link: Nadat je de “Inloggen” link hebt gevonden, klik je erop om naar de inlogpagina te gaan.

Stap 4: Voer je Inloggegevens in

 1. E-mailadres of Gebruikersnaam: Op de inlogpagina zie je velden waar je je e-mailadres of gebruikersnaam kunt invoeren. Deze gegevens zijn aan je verstrekt bij het registreren voor Zivver.
 2. Wachtwoord: Voer je wachtwoord in het daarvoor bestemde veld in. Let op dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn, dus voer het exact in zoals je het hebt ontvangen.

Stap 5: Voltooi Beveiligingsverificatie

 • Tweestapsverificatie (2FA): Zivver maakt gebruik van tweestapsverificatie om de veiligheid van je account te waarborgen. Na het invoeren van je wachtwoord ontvang je een verificatiecode op je mobiele apparaat of via een authenticator-app. Voer deze code in om de inlogprocedure te voltooien.

Stap 6: Klik op de “Inloggen” Knop

 • Inloggen: Nadat je je e-mailadres/gebruikersnaam, wachtwoord en de verificatiecode hebt ingevoerd, klik je op de “Inloggen” knop om toegang te krijgen tot je Zivver-account.

Problemen met Inloggen Oplossen

Als je problemen ondervindt tijdens het inloggen, zijn hier enkele stappen om deze op te lossen:

 1. Wachtwoord Vergeten: Als je je wachtwoord bent vergeten, zoek dan op de inlogpagina naar een link met de tekst “Wachtwoord vergeten” of “Wachtwoord opnieuw instellen”. Klik hierop en volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je ontvangt meestal een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten.
 2. Gebruikersnaam Vergeten: Als je je gebruikersnaam niet meer weet, kijk dan op de inlogpagina of er een optie is om deze op te halen. Zoek naar een link met de tekst “Gebruikersnaam vergeten” en volg de aanwijzingen.
 3. Account Geblokkeerd: Als je meerdere keren verkeerde inloggegevens hebt ingevoerd, kan je account worden geblokkeerd. Neem in dat geval contact op met de IT-afdeling van je organisatie of de klantenservice van Zivver voor hulp bij het deblokkeren van je account.
 4. Browserproblemen: Als de inlogpagina niet correct wordt geladen, probeer dan de cache en cookies van je browser te wissen of toegang te krijgen tot het portaal vanaf een andere browser of apparaat.

Stap 7: Verken de Functies van Zivver

Eenmaal ingelogd, heb je toegang tot verschillende functies van Zivver, waaronder:

 1. Veilige E-mail: Verstuur en ontvang versleutelde e-mails om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.
 2. Bestanden Delen: Deel grote bestanden veilig met collega’s, klanten of partners zonder risico op gegevensverlies of onderschepping.
 3. Berichten: Communiceer via veilige berichten met je team of externe partijen, wetende dat je communicatie beschermd is.
 4. Activiteitenlog: Houd een gedetailleerd logboek bij van alle activiteiten binnen je account, inclusief verzonden en ontvangen berichten, logins en instellingenwijzigingen.

Stap 8: Uitloggen

 • Uitloggen: Vergeet niet om uit te loggen wanneer je klaar bent met het gebruik van Zivver, vooral als je een gedeelde of openbare computer gebruikt. Zoek naar de “Uitloggen” knop, meestal te vinden in de rechterbovenhoek van de interface van het portaal.

Aanvullende Tips

 1. Inloggegevens Opslaan: Als je een persoonlijk, veilig apparaat gebruikt, kun je ervoor kiezen om je inloggegevens op te slaan voor snellere toegang in de toekomst. Doe dit echter niet op gedeelde of openbare apparaten.
 2. Regelmatige Updates: Controleer regelmatig het Zivver-portaal op updates, nieuwe functies of berichten van je organisatie of Zivver.
 3. Ondersteuning: Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij Zivver, neem dan contact op met de IT-afdeling van je organisatie of de klantenservice van Zivver. Zij kunnen je voorzien van de nodige ondersteuning en hulp bij technische problemen.

Voordelen van Zivver

Het gebruik van Zivver biedt talrijke voordelen, zowel voor individuele gebruikers als voor organisaties:

 1. Verbeterde Veiligheid: Door gebruik te maken van sterke versleutelingstechnologieën zorgt Zivver ervoor dat vertrouwelijke informatie beschermd blijft tegen cyberdreigingen.
 2. Naleving van Regelgeving: Zivver helpt organisaties te voldoen aan strenge privacy- en gegevensbeschermingswetgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 3. Gebruiksvriendelijkheid: Het platform is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor het eenvoudig te navigeren en te gebruiken is, zelfs voor niet-technische gebruikers.
 4. Efficiënte Communicatie: Zivver maakt het mogelijk om veilig te communiceren met interne en externe partijen, wat de efficiëntie en effectiviteit van zakelijke processen verbetert.
 5. Flexibiliteit: Of je nu werkt vanuit een kantooromgeving, thuis, of onderweg, Zivver biedt de flexibiliteit om overal veilig te communiceren.

Conclusie

Inloggen op Zivver is een eenvoudig proces dat gebruikers toegang geeft tot een scala aan krachtige beveiligingsfuncties voor hun communicatiebehoeften. Door de stappen in deze gids te volgen, kun je veilig inloggen en profiteren van de vele voordelen die Zivver te bieden heeft. Of je nu een individuele gebruiker bent die zijn persoonlijke gegevens wil beschermen, of een organisatie die op zoek is naar een robuuste oplossing voor veilige communicatie, Zivver biedt de tools en technologie om je te helpen veilig en efficiënt te communiceren.